Menu

Receptie

Hier wordt de klant ontvangen. Wij helpen u met het invullen van het schadeformulier en regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij. Tijdens de reparatie krijgt u gratis een vervangende auto mee.

Expertiseruimte

In deze ruimte wordt de schade beoordeeld. Uit dit schadebeeld komt een kostenplaatje, en krijgen wij inzicht in wat er hersteld moet worden.

Plaatwerkerij

Hier worden de benodigde delen gedemonteerd. Vervolgens wordt het richt- en uitdeukwerk vericht.

Spuiterij

De spuiterij bevat afzonderlijke spuit- en voorbewerkunits met goede afzuiging. Hierin worden de onderdelen geschuurd, geplamuurd en van een nieuwe laklaag voorzien.

Verfmengruimte

Met behulp van de verfcomputer en de portable spectrometer zijn we in staat recepten van de juiste kleuren zonder kleurverschil te maken.

Tectyleerruimte

e herstelde en/of vernieuwde delen worden volgens fabrieksnormen behandeld tegen corrosie. UNIEK: Autoschade Markerink B.V. geeft op deze delen garantie conform fabrieksgarantie.

Afbouwruimte

Het voertuig wordt afgemonteerd en indien nodig elektronisch, vierkant uitgelijnd. Tevens vindt hier het airco-vullen plaats.

Wasstraat

Uw voertuig wordt als nieuw afgeleverd. Gewassen en indien nodig van binnen gereinigd. Kenmerk voor vakwerk betekent volgens Autoschade Markerink B.V. ook een uitstekende service.

Afdak

Hier worden de voertuigen welke bij een ongeval zijn afgesleept gestald. Hier staan de voertuigen op een vloeistofdichte vloer, en buiten het bereik van de verschillende weersinvloeden.